IniciNoticiesEsportsJa tenim data per celebrar la IX Gala de l’Esport torderenc 2024:...

Ja tenim data per celebrar la IX Gala de l’Esport torderenc 2024: 26 de juny

Enguany es manté el format i el sistema de participació en la qual les entitats esportives han de presentar candidatures per optar als diferents premis fins el 17 de juny

Coincidint amb el tancament de la temporada esportiva radiofònica de la ràdio, per novè any se celebrarà la Gala de l’Esport torderenc. L’equip del Show dels Esports i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja estan treballant per oferir una gran festa dedicada als/les esportives i entitats del nostre municipi. La data escollida serà el dimecres 26 de juny al Teatre Clavé a les 19:30h de la tarda. El director de Ràdio Tordera, l’Albert Sabater, destacava que la gala serveix, entre d’altres, per unir la ràdio amb les persones que sempre hi participen al llarg de la temporada.

Albert Sabater gala

“és el moment de retrobament, però sobretot és el punt i final de la temporada”

Enguany es manté el format i el sistema de participació de la passada edició. Les entitats esportives han de presentar candidatures per optar a les diferents categories i un jurat independent decidirà els afortunats/des de cada nivell. Les categories dels reconeixements són les següents:

  • Premi al millor equip de la temporada
  • Millor equip base
  • Millor esportista femení i masculí
  • Millor entrenador/a
  • Premi honorífic de Ràdio Tordera
  • Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport

Fins al dilluns 17 de juny es poden presentar via correu electrònic les candidatures radiotordera@radiotordera.cat. La gala de l’esport torderenc ja és el novè any que se celebra i serveix com a festa de clausura de la temporada esportiva torderenca i també la del programa radiofònic esportiu diari.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES