IniciNoticiesEsportsAquest vespre el CFTordera juga al municipal d’esports contra l’Sporting-Vidrerenca

Aquest vespre el CFTordera juga al municipal d’esports contra l’Sporting-Vidrerenca

El partit començarà a les 21h i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube. El diumenge, el Futsal Tordera juga a Riudellots a les 12h en plena lluita pel títol de lliga

2 primers equips de Tordera encara segueixen en actiu en les seves respectives competicions. De fet, la jornada esportiva comença aquest vespre. El CFTordera juga al municipal d’esports contra l’Sporting-Vidrerenca a les 21:00h. És la jornada 31 i tots dos equips arriben en bona dinàmica, sumant la victòria en els darrers dos partits. La situació a la taula classificatòria és diferent, els torderencs en la zona del descens, i els visitants situats en vuitena posició. Guillem Ferrer, entrenador del primer equip del CFTordera, apunta que només estan centrats en millorar i guanyar.

Guillem prèvia vidrerenca

El duel es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube. L’altre partit d’aquest cap de setmana és el del Futsal Tordera que juga a domicili a la pista del Riudellots. L’enfrontament començarà a les 12:00h del migdia, i l’objectiu del conjunt torderenc és guanyar per estar més a prop del títol de lliga en aquestes 2 jornades que resten per acabar el campionat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES