IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ APOSTA PER LES NOVES TECNOLOGIES AMB UNA NOVA PÀGINA...

EL TEATRE CLAVÉ APOSTA PER LES NOVES TECNOLOGIES AMB UNA NOVA PÀGINA WEB I LA PRESÈNCIA A LES XARXES SOCIALS.

El Teatre Clavé renova la seva imatge a la xarxa amb una nova pàgina web i inicia la seva presència a les xarxes socials. El nou portal www.teatreclave.cat es divideix en vuit espais principals, que responen als noms de Programació, El Teatre, Actualitat, Ainda, Centre de Formació, Associació d’Espectadors, Produccions i Consell de Mecenatge.

Programació recull els espectacles i obres que es duran a terme a l’equipament cultural ordenats per la data més propera. L’espai anomenat El Teatre incorpora un breu apunt de la història del Teatre Clavé, n´explica el projecte artístic i el model de gestió fundacional, detalla les característiques dels diferents espais de l’equipament i apunta els preus de les entrades. El menú anomenat Actualitat recull la darrera hora del Teatre Clavé i les produccions que els grups de teatre amateur del municipi duguin a terme a l’equipament.

El projecte Ainda, adreçat als joves, també compta amb un espai al web, així com l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé. El director del teatre clavé, Josep Navarro assegura que enguany s’aposta per la relació entre els joves i el teatre, a través de les noves tecnologies.

És per això que, coincidint amb la publicació del nou web, també ha iniciat la seva activitat a les xarxes socials. Així, la darrera hora del Teatre també es podrà seguir a través del Facebook, el Twitter i el Canal Youtube del Clavé. Finalment, el menú titulat Centre de Formació Artística apunta els cursos que s’ofereixen dins les quatre disciplines artístiques (teatre, música, dansa i belles arts) i recull la trajectòria acadèmica i professional del professorat. Finalment, la pàgina web incorpora un espai amb informació sobre les Produccions del Teatre Clavé i la companyia Hirondela Teatre; i un altre dedicat al Consell de Mecenatge, on es visualitzen tots els membres que en formen part.

ÚLTIMES NOTÍCIES