IniciNoticiesEntitatsEL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS, JOCS I...

EL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS, JOCS I MONOGRÀFICS.

El Casal de Joves ha començat aquesta setmana la programació de tardor amb diferents activitats durant tota la setmana. Entre aquestes, destaquen els talles de ball i  “free style” (els dimecres) i de xapes i de sonorització (els dilluns).

Com els darrers mesos, el Casal també ofereix tots els dimarts l’espai dels deures, classes d’informàtica i sessions de ioga, mentre que els dimecres es reserven per fer classes de dansa del ventre. Els dijous  s’hi organitzen partides de jocs de taula i els divendres la lliga de futbol sala jove, un torneig de pim pom (29/10), un torneig de póker (19/11) i un de “Jungle Speed” (17/12). La Dinamitzadora del Casal, Sonia Aliva explica algunes de les activitats previstes.

Altres activitats puntuals que s’organitzaran aquesta temporada de tardor seran un monogràfic de lleure (danses i cançons), el 26 de novembre, el joc del trivial sobre moda, el 22 d’octubre, i una xerrada/berenar sobre tatto i piercing, el 12 de novembre. Sonia Aliva explica que a partir d’ara, els joves de 12 anys podran tenir accés a les activitats del casal de joves.
A banda de les activitats pròpies de la programació, el Casal ofereix diàriament els bucs d’assaig, connexió gratuïta a internet i el servei de Borsa d’Habitatge Jove. A més, els dissabtes al matí s’organitza l’Esplai per a nens i nenes d’entre i 5 i 14 anys. Les inscripcions per participar a l’Esplai es poden fer fins al 9 d’octubre al Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES