IniciNoticiesSocietatTRANQUIL·LITAT EN EL DESENVOLUPAMENT DE LA VAGA GENERAL A TORDERA. LA VAGA...

TRANQUIL·LITAT EN EL DESENVOLUPAMENT DE LA VAGA GENERAL A TORDERA. LA VAGA DEIXA AMB SERVEIS MÍNIMS RODALIES I TRANSPORT HOSPITALARI I SENSE SERVEI EL TRANSPORT ESCOLAR.

Tranquil·litat i sense cap incident. Així es viu a Tordera la vaga general convocada pels sindicats en contra de la reforma laboral. La policia local havia muntat des de la matinada un dispositiu especial per donar suport en cas d’incidents, cosa que no s’han produït. Escoltem l’inspector de la policia local, Jordi Casas.

A nivell educatiu, el transport escolar no funcionarà durant tot el dia. Normalitat en pràcticament tot els centres escolars públics i concertats. Només alguns mestres del ceip La Roureda i l’IES Lluís Companys avui no han assistit al seu lloc de feina per donar suport a la vaga. Tot i això s’ ha aplicat els serveis mínims, com explicava la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

On si que afectarà la vaga serà en la mobilitat a Tordera. El trànsit de trens de rodalies, s’han decretat serveis mínims. A Tordera només sortiran i arribaran set trens durant tot el dia. Direcció a Barcelona els trens sortiran a les 6:57, 7:27, 17:30 i 18:30, en sentit contrari de Barcelona a Tordera, només sortiran tres trens de la capital catalana a les 7:04, 17:05 i 18:05.

L’empresa concessionària del transport hospitalari informa que amb motiu de la vaga general ha establert uns serveis mínims per al desplaçament fins a l’hospital de Calella.
Els horaris des de Tordera fins a Calella seran els següents:

  • Tordera – Calella:

Tordera (Mas Reixach): 6:58h, 8:58h, 16:58h i 18:58h.
Tordera (Plaça Concòrdia): 7:08h , 9:08h; 17:08h; 19:08h.

  • Calella-Tordera:

Calella (hospital): 9:08h, 11:08h, 19:08h, 21:08h.


Per a més informació trucar al telèfon d’informació: 902130014.

L’ambulatori de Tordera donarà cobertura a totes les urgències i s’hi dedicarà almenys el 25% de la plantilla habitual. D’altra banda, l’ajuntament de Tordera ha donat llibertat al funcionaris per anar a treballar, en aquest sentit, s’han decretat també serveis mínims en totes les dependencies municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES