IniciNoticiesPolíticaLA SECCIÓ LOCAL D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A TORDERA COMENÇA EL NOU...

LA SECCIÓ LOCAL D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A TORDERA COMENÇA EL NOU CURS POLÍTIC AMB LA INCORPORACIÓ DE XAVI PLA COM A NOU PRESIDENT

Esquerra Republicana de Catalunya i les JERC de Tordera van iniciar aquest diumenge el curs polític amb una trobada de militants i simpatitzants que servia per debatre la situació política actual a Tordera i al conjunt del país. El nou president de la secció local d’ERC a Tordera, Xavi Pla, va destacar la intenció del partit de preparar un programa electoral realista.

Per altra banda, Xavi Pla considera que és important prendre forces davant d’un curs polític crucial on hauran de fer front a la celebració de les dues eleccions més importants per Esquerra: les nacionals i les municipals. Pla explica que la trobada servirà també per fer balanç de la tasca que s’està fent al govern municipal i per començar a bastir el programa que proposaran a la ciutadania de Tordera de cara a les properes eleccions municipals. Escoltem-lo.

La trobada de militants i simpatitzants d’Esquerra i les JERC de Tordera va finalitzar amb un sopar amb tots els participants.