IniciNoticiesCulturaAITOR NOGUEROL I LAURA CARLES VAN SER PROCLAMATS AHIR NOU HEREU I...

AITOR NOGUEROL I LAURA CARLES VAN SER PROCLAMATS AHIR NOU HEREU I NOVA PUBILLA DE TORDERA 2010.

Aitor Noguerol i Laura Carles van ser proclamats ahir nous hereu i pubilla de Tordera 2010. D’aquesta manera agafen el relleu de Marc Francesc i Maria Galí, els representant del municipi aquest darrer any. Una pista de l’amistat plena de gent va ser l’escenari escollit per conèixer els nous representants torderencs. El recompte de vots es va fer aquella mateixa tarda en presència del jutge de pau, Esteve Matas, i dos representants de la comissió de festes. L’hereu i la pubilla de Tordera 2010, Aitor Noguerol i Laura Carles expressaven anit la seva satisfacció desprès de ser proclamats.

Per la seva banda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va felicitar a tots els candidats per la seva feina, i també va reconèixer la tasca duta a terme pels hereu i pubilla de Tordera 2019, Marc Francesc i Maria Galí. La pubilla de les comarques barcelonines, la torderenca Laura Massegú també ha destacat la tasca d’en Marc i la maria.

Aitor Noguerol i Laura Carles s’estrenaran aquesta setmana com a representants de Tordera en el pubillatge a la festa major de Pineda de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES