IniciNoticiesCulturaLA PRIMERA PUBILLA DE TORDERA, PILAR BOTA I EL PRIMER HEREU JOAN...

LA PRIMERA PUBILLA DE TORDERA, PILAR BOTA I EL PRIMER HEREU JOAN MANEL SANTIAGO SERAN AVUI ELS ENCARREGATS DE FER EL PREGÓ DE FESTA MAJOR.

La primera pubilla de Tordera, Pilar Bota i el primer hereu de Tordera Joan Manel Santiago seran els encarregats avui d’obrir oficialment la festa major de Tordera. En motiu del 50è aniversari de la proclamació de la primera pubilla i el 20è del primer hereu, el pregó de la festa major d’enguany anirà adreçat a aquesta temàtica. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica el motiu del pregó d’aquest any.

Avui a dos quarts de 10 de la nit començarà el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera. La sortida serà del Pont de Ferro (només per a la colla de diables). El recorregut serà el següent: darrere de la plaça de l’església, carrer faura, de Sant Bartomeu, Ciutadans, de les Creus, De Santa Llucia, Folch I Torres, Camí Ral, del Doctor Trueta, de Sant Ramon, dels ciutadans i plaça de l’església. La colla de diables recomana protegir els vidres i que no es tiri aigua durant el recorregut. Seguidament del correfoc, començarà el pregó de festes i el ball amb l’orquestra Gira-sol. Darrere de la plaça de l’ església, sobre les 4 de la matinada hi haurà actuacions de DJ’S.

ÚLTIMES NOTÍCIES