IniciNoticiesCulturaLA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “RETALLS DEL PASSAT” DE JAUME BORRELL, SARDANES I...

LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “RETALLS DEL PASSAT” DE JAUME BORRELL, SARDANES I EL CERCATASQUES OBRE AQUEST DIVENDRES UN CAP DE SETMANA FRENÈTIC D’ACTIVITATS A TORDERA.

Aquest divendres comencen les activitats que ompliran d’ambient el municipi previ a la festa major. A dos quarts de 7 de la tarda, a la biblioteca es portarà a terme l’inauguració de l’exposició filatèlica “Expotor 2010”. El president de l’entitat, Joan Isern ens explica que podrem trobar en aquesta mostra.
L’exposició romandrà oberta del 21 al 23 d’agost de dos quarts de 7 a 9 del vespre. Avui a les 8 de la tarda, al teatre clavé hi haurà la conferència i presentació del llibre “Retalls del Passat” a càrrec del torderenc Jaume Borrell. El pròleg l’oferirà el geògraf Martí Boada. Escoltem la regidora de festes, Maria Angels Cayro.
Tot seguit i per a tots aquells que tinguin tiquet. Hi haurà un sopar popular organitzat pel cercle d’història de Tordera. A dos quarts de 10 del vespre, com cada divendres, l’associació La Nostra Dansa ofereix l’audició de Sardanes, amb la cobla Ciutat de Girona. En aquesta ocasió es tocaran les següents sardanes:
Gavina de Josep Roca, Joia de Palamos de Francesc Mas Ros, El petit de la casa de Pere Fontàs, El bon Hereu de Ricard Viladesau, Quan els ulls parlen de Josep Maria Tarridas i Muntanyes de ceret de Rossend Palmada.
D’altra banda, per els més joves aquest divendres tenen un cita obligada al dotzè cercatasques de Tordera. A continuació, a la plaça de l’església, concert amb el grup Pastorets Rock i el grup de versions Prohibido Prohibir del casal de Joves. Escoltem el regidor de joventut, Marc Unió.
Al Mirador de la plaça de l’església, hi haurà barraques, organitzat per diverses associacions locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES