IniciNoticiesCulturaRÀDIO TORDERA PREPARA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER RETRANSMETRE EN DIRECTE ELS PRINCIPALS...

RÀDIO TORDERA PREPARA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER RETRANSMETRE EN DIRECTE ELS PRINCIPALS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE SANT BARTOMEU 2010

La Festa Major de Tordera és apunt de començar i, un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals. Com cada any, podran escoltar en directe des del 107.1 de la FM la cursa de bicicletes local, el recital d’Havaneres, el correfoc i el pregó i la cursa del cós. Els concerts amb les Orquestres Montgrins, Costa Brava i Rosaleda seran un dels punts forts d’aquesta programació, així com també l’elecció de la Pubilla i Hereu de Tordera 2010 en el Ball de Nit del dia 26. A més, s’oferirà una àmplia cobertura de les retransmissions esportives dels partits de bàsquet, hoquei i futbol. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater explica quin és l’ objectiu de les retransmissions.

Recordin, Ràdio Tordera prepara, com cada any, un dispositiu especial per cobrir en viu i en directe els actes principals de la Festa Major de Sant Bartomeu 2010.