IniciNoticiesEsportsEL EX FUTBOLISTES, ARTISTES I PERIODISTES GUANYEN EL TROFEU OCTAVIO DELGADO DE...

EL EX FUTBOLISTES, ARTISTES I PERIODISTES GUANYEN EL TROFEU OCTAVIO DELGADO DE TORDERA.

Aquest dissabte el camp municipal d’esports va ser l’escenari del trofeu de veterans Octavio Delgado. El partit enfrontava el veterans del Tordera Contra un combinat de ex-futbolistes, artistes i periodistes, que es van endur la victòria per 2 a 7. Tot i que passen els anys, la majoria de jugadors van demostrar que mantenen la seva qualitat tècnica. Els veterans del Tordera van marcar els dos primers gols del partit. El combinat de futbolistes, periodistes i artistes, quan va posar en marxa la màquina del bon joc, no va donar opcions. Va aconseguir cinc gols a la primera part i dos més, a la represa.

Al combinat d’ex jugadors destacava la presència de Tito Bonano, Dani Solsona, Víctor Muñoz, Antoni Pinilla, Raul Longui i Xavi Escaich, jugadors que van donar moltes tardes de glòria al RCD Espanyol o al FC Barcelona.

Pel CF Tordera, van tornar a suar la samarreta: Juan Miranda “Nitu”, Miquel Matas “Miqui”, Quim Barceló, Jordi Santiago, José Martin, Xavi Manresa, Josep Matas “Pipo”, Pau Miret, Quico López, David Rodríguez “Gordillo”, Lluís Parera, Rafa Ruiz, Pitu Alsina, Enrique Ruiz “Chencho” i Luis Muñoz “Luiso”. L’ex-porter del Barça, Roberto Bonano valorava de molt positiva l’experiència.

Per la seva banda, el jugador dels veterans de Tordera, Quim Barceló ens parlava sobre el partit.

Abans de començar el partit, el club va lliurar un ram de flors a la vídua de l’Octavio. El seu fill va fer la sacada d’honor.Al final de l’encontre, el regidor Carles Aulet i el president del club, Antoni Caparrós, van lliurar els trofeus commemoratius.

Entre els públic assistent es va sortejar un pernil i una samarreta signada per alguns dels jugadors participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES