IniciNoticiesCulturaCOMENCEN LES FESTES DE L’URBANITZACIÓ DE ROCAROSSA QUE S’ALLARGARAN FINS DIUMENGE.

COMENCEN LES FESTES DE L’URBANITZACIÓ DE ROCAROSSA QUE S’ALLARGARAN FINS DIUMENGE.

Aquest dijous comencen les festes d’inauguració de la festa major de Rocarossa que s’allargarà fins diumenge. Avui a les 10 del vespre hi haurà sopar a la fresca. Divendres, 13 d’agost està previst a la 1 vermut popular, a les 4 de la tarda a la pista Jocs d’aigua, a dos quarts de 6 gimcana, seguidament Torneig de petanca, futbol 3×3 i Tallers. A les 10 de la nit Sopar a la fresca i acampada a la pista.
Dissabte, 14 d’agost a les 8 del matí despertada popular i Xocolatada. A les 11 inflables i seguidament vermut. A la tarda jocs d’esports, torneig de petanca i festa de l’ escuma. A les 10 sopar a la fresca. El Cercle d’història de Tordera i l’associació de veïns de Roca Rossa preparen per al 15 d’agost el tercer aplec de la Mare de Déu de Roca Rossa. El president de l’associació de propietaris de Rocarossa, Manel Gonzalez ens explica les activitats de matí previstes en l ‘aplec.

A les 2 començarà el dinar popular (els tiquets per participar-hi es poden comprar al Bar Manel o reservar-los al telf. 619013250).
A les 4 hi haurà espectacle infantil i a les 5 es lliuraran els premis de les activitats que haurà organitzat prèviament l’Associació de Veïns de Roca-rossa. A les 6 hi haurà el berenar tradicional amb pa, oli i sucre, pa amb vi i sucre, pa amb xocolata i gots de llet fresca.
Finalment, a les 10 de la nit es farà el sopar a la fresca amb ball fi de festa.

Per facilitar la mobilitat i l’accés fins a Roca-rossa hi haurà un servei de d’autocar que tindrà sortida des de la pista l’Amistat fins a Roca-rossa. Les activitats del tercer aplec de la Mare de Déu de Roca-rossa, reben el suport de l’Ajuntament de Tordera i de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES