IniciNoticiesCulturaEL CRIT POSA PUNT I FINAL A LA PROGRAMACIÓ DE LA PEIXERA...

EL CRIT POSA PUNT I FINAL A LA PROGRAMACIÓ DE LA PEIXERA 2010 AMB ÈXIT D’ ASSISTENTS I ACTUACIONS.

El festival d’oci alternatiu de Tordera, La Peixera, va posar fi aquest passat cap de setmana a la programació 2010 amb doble sessió d’ activitats. Les activitats del cap de setmana van començar divendres amb cinema de terror i sèrie B amb la projecció de les pel·lícules Zombie Town” i “Bienvenidos a Zombieland”.El dissabte es van preparar diverses actuacions com contes eròtics, una demostració de dansa a càrrec de Camerino General i les actuacions de teatre de la mà de Xuriguera i Faixedas, ex teatre de guerrilla, per acabar amb un concert de Jazz amb la Mystic Flugelhorn Band. La presidenta del Crit, Teresa Pera, feia una valoració molt positiva del festival de la Peixera 2010.

Teresa Pera, destaca que el festival s’ ha obert a tot tipus de públic i que en breu començaran a pensar en la propera edició de la Peixera.
El festival La Peixera va néixer l’any 1999 pel Crit, amb la intenció de ser una alternativa a l’oci comercial i amb la voluntat d’acostar les diferents arts escèniques als joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES