IniciNoticiesEntitatsEL CLUB BÀSQUET TORDERA CELEBRA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA AMB 7 PUNTS EN...

EL CLUB BÀSQUET TORDERA CELEBRA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA AMB 7 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA, TOTS APROVATS

Aquest passat divendres, 23 de juliol, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària del Club Bàsquet Tordera amb 7 punts en l’ordre del dia: lectura i aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, valoració esportiva de la temporada 2009/2010, lectura i aprovació dels comptes de la temporada acabada, lectura i aprovació de les quotes de soci i formació per a la temporada 2010/2011, lectura i aprovació del pressupost per a la propera temporada, previsió esportiva de la temporada 2010/2011 i, per acabar, torn de precs i preguntes.

Amb tots els punts de l’ordre del dia aprovats, el president del Club Bàsquet Tordera, Lluís Mota, explicava en declaracions a Ràdio Tordera que aquesta assemblea havia anat molt bé, en comparació amb les dues últimes que es van fer abans de les darreres eleccions a la junta. La única problemàtica va ser perquè la propera temporada el CB Tordera jugarà al territorial de Barcelona, i no al de Girona com fins ara.

Al final de l’assemblea, Mota també va fer un avanç de com es presenta la temporada 2010/2011.

L’equip sénior jugarà un any més a Tercera Catalana amb l’esperança d’aconseguir l’ascens a Segona aquesta propera temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES