IniciNoticiesEntitatsLA CRISI ECONÒMICA, LA SENTÈNCIA DEL CONSTITUCIONAL SOBRE L’ESTATUT I L’ATUR, TEMES...

LA CRISI ECONÒMICA, LA SENTÈNCIA DEL CONSTITUCIONAL SOBRE L’ESTATUT I L’ATUR, TEMES CENTRALS DE LA TROBADA AMB EL SECRETARI GENERAL DE CDC, ARTUR MAS

El secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Artur Mas, va visitar Tordera ahir a la tarda, per participar en un acte polític obert a tothom. El polític va respondre a les preguntes d’àmbit nacional que els torderencs i torderenques van formular prèviament a l’acte, mitjançant el bloc www.ciutordera.cat. L’alcalde de Tordera va ser l’encarregat d’ introduir l’acte, i després va començar el torn de preguntes. Els temes que no van faltar a la trobada, van ser l’actual situació econòmica, l’atur i la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’estatut de Catalunya.

Prèviament a l’acte, Artur Mas es va reunir amb un grup de catorze torderencs per parlar sobre els temes que els preocupen. Aquests li van transmetre la sensació que la ciutadania no vol una Política basada en la baralla constant. Mas, proposa com a solució “un canvi d’actituds en to positiu”.

El líder de Convergència va dir que la Constitució de 1978 ha quedat obsoleta després de 30 anys. Mas va qüestionar, en aquest cas, parlant de la manifestació del 10-J i del debat que hi ha a Madrid, si té futur seguir per aquesta via, i que “no s’ha de posar límits però vigilant sempre la maniobra”.

Quan va tocar parlar de crisi econòmica, Artur Mas va referir-se a que l’autèntic debat no és si s’ha d’apujar o no els impostos, sinó què s’hauria de fer per deixar de tenir una “economia anèmica”.

Fins les nou del vespre, el polític convergent va respondre a qualsevol aspecte de la política general i/o autonòmica i també als dubtes o suggeriments que la gent del poble va formular.

ÚLTIMES NOTÍCIES