IniciNoticiesCulturaLA CERCAVILA DE GEGANTS A TORDERA REUNEIX 9 COLLES DE TOT CATALUNYA...

LA CERCAVILA DE GEGANTS A TORDERA REUNEIX 9 COLLES DE TOT CATALUNYA I UNA GRAN QUANTITAT DE GENT ALS CARRERS DEL POBLE

Tordera va acollir aquest passat dissabte a la tarda la tradicional plantada i cercavila de gegants organitzada pels geganters i grallers de Tordera. Tal i com es va fer l’any passat, la trobada de gegants al nostre municipi s’ha celebrat durant el mes de juliol perquè es fa més fàcil reunir un nombre major de colles, ja que al mes d’agost hi ha molta gent que està de vacances. Enguany han estat les colles de Santa Coloma de Farners, Hostalrich, Santpedor, Arenys de Munt, El Masnou, Sant Simó, Aiguafreda i Dosrius les que han acompanyat als geganters i grallers de Tordera a la trobada. El cap de colla dels geganters de Tordera, Lluís Puig, valora positivament el canvi de data de la cercavila i es mostra molt satisfet amb la participació i el suport de tot el poble.

Puig també ha explicat que el proper 29 d’Agost assistiran al bateig del nou gegantó de la colla de geganters de Dosrius, del qual en seran els padrins.

La cercavila de gegants amb dos recorreguts simultanis va arribar fins el Parc de la Sardana, on cada colla va fer el seu ball. L’activitat va finalitzar amb un ball conjunt de tots els participants. Els integrants de les colles geganteres van poder gaudir d’un sopar de germanor a la Pista de l’Amistat per posar el punt i final a la trobada.

ÚLTIMES NOTÍCIES