IniciNoticiesEntitatsEL CEM TORDERA INAUGURA AVUI A LES SIS DE LA TARDA LES...

EL CEM TORDERA INAUGURA AVUI A LES SIS DE LA TARDA LES NOVES PISTES DE PÀDEL

El Centre Esportiu Municipal inaugura aquesta tarda les noves pistes de pàdel, ubicades en els terrenys de sorra que fins ara s’utilitzaven com aparcament. L’actuació forma part de la filosofia del grup Accura, que gestiona el centre esportiu torderenc i que, a banda de la piscina i el gimnàs, també vol fomentar un centre integral d’activitats esportives. Una de les monitores del CEM, la Rosa, ens parla de la cerimònia d’inauguració d’aquesta tarda.

El pàdel és un esport de pilota en què s’enfronten dues parelles de jugadors, que es desenvolupa en una pista rectangular de 10 m d’amplada per 20 m de llargada dividida transversalment per una xarxa i circumdada per parets en els fons i en els extrems dels laterals i una reixa metàl·lica al llarg de tot el perímetre. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb una pala per fer-la passar per damunt de la xarxa, de manera que l’adversari no la pugui tornar. La monitora del CEM ha explicat què volen aconseguir amb la construcció d’aquestes pistes.

El centre esportiu municipal, es va inaugurar fa gairebé tres anys i compta amb instal·lacions d’última generació. Piscines interiors, zona d’aigües, activitats dirigides, sales d’activitats físiques, serveis de nutrició, estètica i fisioteràpia i restaurant amb servei de cafeteria.

ÚLTIMES NOTÍCIES