IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ RUSC I AVETS DE TORDERA CELEBRA AVUI LA FESTA DE FI...

L’ASSOCIACIÓ RUSC I AVETS DE TORDERA CELEBRA AVUI LA FESTA DE FI DE CURS 2009/10 AL TEATRE CLAVÉ. A MÉS, HAN PRESENTAT EL SEU BLOC AL CONCURS “BLOCS CATALUNYA 2010”

L’Associació Rusc i Avets de Tordera celebra aquest vespre la festa de Fi de Curs 2009/2010, a l’auditori del Teatre Clavé. Enguany l’associació ha titulat l’espectacle “La vida en una llar molt especial”, en una jornada plena de sorpreses audiovisuals i actuacions en directe, acompanyat de la presentació del curtmetratge basat en l’obra de teatre que l’entitat va representar l’any passat “…Que parezca un accidente”. Una de les monitores del Rusc, l’Èrica, ens ha parlat del festival d’aquest any.

El festival de cloenda del curs començarà a les vuit del vespre, al Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta i per finançar el projecte de teatre es farà un sorteig amb un lot de productes. El festival està organitzat per l’Associació Rusc i Avets amb la col·laboració de l’Associació Pere Cot, la Fundació Clavé i l’Ajuntament de Tordera.

D’altra banda, l’entitat ha presentat el seu bloc elrusctaller.blogspot.com al concurs premis Blocs Catalunya 2010, una iniciativa de l’Associació STIC.CAT amb què pretenen promoure la creació, el manteniment i la difusió de blocs en català. La bitàcola del Rusc s’ha presentat a la categoria de “Blocs Corporatius”. Els membres del rusc han explicat a Ràdio Tordera quin contingut posen al lloc web.

El període de votació popular durarà fins el 9 de setembre, d’on sortiran els finalistes. A partir d’aquí un jurat integrat per persones vinculades a les TIC, la Universitat i la societat del coneixement, escolliran els guanyadors. Per votar el bloc del rusc només cal que entreu a: http://premisblocs.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES