IniciNoticiesCulturaLA COLLA DE GEGANTERS I GRALLERS DE TORDERA ORGANITZA AQUEST DISSABTE LA...

LA COLLA DE GEGANTERS I GRALLERS DE TORDERA ORGANITZA AQUEST DISSABTE LA TRADICIONAL CERCAVILA PELS CARRERS DEL POBLE AMB DOS RECORREGUTS DIFERENTS I UN TOTAL DE 9 COLLES

La Colla de Geganters i Grallers de Tordera celebra aquest dissabte, 17 de juliol, una nova trobada de gegants a Tordera. A la cercavila hi participaran un total de 9 colles, entre elles Aiguafreda, Santa Coloma de Farners, Sant Simó, el Masnou, Hostalric, Dosrius i Arenys de Munt. Tal i com es va fer l’any passat, la trobada de gegants a Tordera es celebra durant el mes de juliol perquè es fa més fàcil reunir un nombre major de colles, tal i com ha explicat el cap de colla dels gegantes de Tordera, Lluís Puig.

Com cada any i vista l’àmplia participació de colles d’arreu de Catalunya, l’organització estableix dos recorreguts diferents: un sortirà des de la plaça de Lluís Companys, mentre que l’altre ho farà des del carrer de Girona. La plantada de gegants en ambdós punts serà a les 6 de la tarda. Les dues cercaviles es trobaran una vegada al carrer Folch i Torres i una altra a la cruïlla del C/Sant Ramon amb el C/Doctor Trueta, on s’ajuntaran i acabaran el recorregut fins al Parc de la Sardana. La cercavila amb els dos recorreguts començarà a les 18:30h. L’arribada de totes dues cercaviles serà al Parc de la Sardana, cap a les vuit del vespre, on les colles participants a la cercavila faran un ball conjunt.

ÚLTIMES NOTÍCIES