IniciNoticiesEntitatsLES INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE BITLLES A LA FRESCA 2010 JA ESTAN...

LES INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE BITLLES A LA FRESCA 2010 JA ESTAN OBERTES

Un any més, l’equip de bitlles catalanes, la Penya del Bistec, ha posat en marxa el torneig d’estiu “Bitlles a la Fresca”, amb l’objectiu que petits i grans passin una bona estona les primeres nits del mes d’agost. Aquest any han renovat el torneig amb un nou format i amb la intenció de convertir-lo en un entreteniment més agradable, tot augmentant la competitivitat entre els diferents equips. Els organitzadors esperen que això repercuteixi directament amb la diversió dels jugadors, i també del públic. Un dels integrants de l’equip organitzador, David Roure, ens explica el nou format que acull el torneig aquest any.

Les inscripcions al torneig es poden fer fins el dia 30 de juliol a les 8 del vespre i les places estan limitades a 20 equips. La via principal és el correu electrònic, a les adreces següents: inscripcions@lapenyadelbistec.com i bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com També es poden fer al telèfon 666 01 49 22. David Roure explica que tot i ser la primera setmana d’inscripcions, ja queden molt poques places disponibles.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el grup del facebook “Bitlles a la fresca”. El divendres 30 de juliol, a les 8 del vespre, hi haurà la presentació oficial del torneig a la Biblioteca de Tordera.