IniciNoticiesEntitatsL’ESPLAI DE TORDERA ORGANITZA UNA XERRADA SOBRE ELS PROBLEMES AMB ELS VIATGES...

L’ESPLAI DE TORDERA ORGANITZA UNA XERRADA SOBRE ELS PROBLEMES AMB ELS VIATGES COMBINATS

Ahir a la tarda, l’associació de gent gran de l’Esplai va organitzar una xerrada per informar sobre els avantatges i els inconvenients dels viatges combinats. En la trobada es van donar recomanacions a tenir en compte abans d’iniciar un viatge, com per exemple tenir per escrit tots els detalls del viatge, ja siguin horaris, reserves d’hotel o apartaments, assegurances, entre altres. En el cas de les agències de viatges, el més important és el contracte, el qual ha de recollir les dades de l’agència, dels passatgers, els horaris i tots els imports desglossats, perquè en cas de reclamació és l’eina essencial. Fent referència al tema horaris, un apunt important és que en els hotels l’entrada és a partir de les 12 del migdia i la sortida abans de les 12, sinó conta una nit més. En els apartaments, en canvi, en un contracte de l’1 a l 31 d’agost, es pot entrar el primer dia a partir de les 6 de la tarda però es pot sortir fins el dia 1 de setembre a les 12 del migdia. La tècnica col·laboradora del servei de consum de la Diputació de Barcelona, Maria Jesús Cayuelas, ens fa una recomanació molt important respecte les reserves en hotels i altres allotjaments. Escoltem-la.

Un dels problemes més freqüents quan es fan viatges llargs és la pèrdua de maletes. Dos dels transports més habituals són l’avió i el vaixell. Cayuela ens recorda alguns aspectes importants que s’han de tenir en compte. Escoltem-la.

La xerrada d’aquest dimarts estava organitzada per l’associació de gent gran de l’esplai amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona i la Xarxa Local de Consum.