IniciNoticiesEntitatsL’ESPLAI ORGANITZA EL PROPER DIMARTS UNA XERRADA SOBRE ELS PROBLEMES AMB ELS...

L’ESPLAI ORGANITZA EL PROPER DIMARTS UNA XERRADA SOBRE ELS PROBLEMES AMB ELS VIATGES COMBINATS

L’associació de gent gran de l’Esplai organitza demà dimarts, 13 de juliol, una xerrada per informar sobre els avantatges i els inconvenients dels viatges combinats. En la trobada es donaran recomanacions a tenir en compte abans d’iniciar un viatge, com per exemple que heu de demanar informació escrita de tots els detalls del viatge (horaris, enllaços, assegurances, etc.) o que en cas d’anul·lació per part de l’usuari, haurà d’abonar un tant per cent del preu total del viatge, en funció dels dies en què s’anul·la, des del 5% si falten entre 5 i 10 dies per la sortida, fins a la totalitat del preu si es fa en 48 hores.

Per altra banda, es donaran consells a l’hora de fer el viatge, com per exemple que si us deneguen l’embarcament a l’avió per “overbooking”, l’empresa us ha d’oferir triar entre la devolució de l’import del bitllet o un transport alternatiu, i teniu dret a una compensació econòmica segons la distància a recórrer.

Aquestes i d’altres recomanacions a l’hora de viatjar aquest estiu, les podreu trobar a la xerrada que organitza l’esplai, demà a les 5 de la tarda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona i la Xarxa Local de Consum.

ÚLTIMES NOTÍCIES