IniciNoticiesPolíticaUN AUTOCAR DE TORDERA ANIRÀ DEMÀ A LA MANIFESTACIÓ CONTRA LA RETALLADA...

UN AUTOCAR DE TORDERA ANIRÀ DEMÀ A LA MANIFESTACIÓ CONTRA LA RETALLADA DE L’ESTATUT.

Un autocar ple de torderencs sortirà demà dissabte direcció a la manifestació convocada a Barcelona contra la retallada de l’estatut. Diumenge passat, Una cinquantena  d’entitats locals i els partits polítics amb representació municipal es van adherir a l’acte unitari a Tordera en resposta a la sentència dictada pel Tribunal Constitucional sobre l’Estatut referendat pel poble de Catalunya.

Més de 200 persones van participar a la concentració ciutadana que es va fer a la plaça de l’Església on va tenir lloc una ballada de sardanes, jocs inflables i l’actuació del col·lectiu de malabars i percussionistes de la Colla de Diables de Tordera. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens explica que l’autocar sortirà de Tordera sobre dos quarts de 4 de la tarda.

Llorens ha animat a tota la gent a participar en aquesta manifestació per mostrar el rebuig del poble català contra la sentència del tribunal constitucional.

La sortida de l’autocar per anar a la manifestació promoguda per Omnium Cultural, serà demà dissabte a dos quarts de 4 de la tarda al Parc de la Sardana.

ÚLTIMES NOTÍCIES