IniciNoticiesSocietatLA GENERALITAT SORTEJA 55 HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL A TORDERA.

LA GENERALITAT SORTEJA 55 HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL A TORDERA.

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, va sortejar ahir, 55 habitatges amb protecció oficial de lloguer, de la segona fase de la promoció Sant Jaume, situada entre el carrer de Girona i l´avinguda dels Països Catalans de Tordera. El director general de promoció de l’habitatge, Joaquim Gascó ha destacat l’impuls de la generalitat per oferir habitatge de lloguer.

Cinquanta-cinc habitatges tenen dos dormitoris i 7 en tenen un. La superfície útil dels pisos oscil·la entre els 45 m2 del més petit i els 60m2 del més gran. A més, la promoció compta amb dos locals que s’adequaran per convertir-los en dos habitatges tutelats, d’acord amb un conveni signat entre l’Ajuntament i l’Incasòl. Dels 62 pisos, un és adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La nova construcció compta amb un aparcament de 69 places, 62 de les quals estan vinculades als habitatges.

L’obra es basa en un projecte de l’arquitecte Jordi Ponsetí i ha comptat amb un pressupost de 5,40 milions d’euros.Les instal·lacions de la promoció inclouen una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària. Per accedir a aquests pisos s’han presentat un total 152 sol·licituds, de les quals 73 han estat admeses i 79 excloses per no complir els requisits de la convocatòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES