IniciNoticiesSocietatDissabte i Diumenge tindrem les festes de Fibracolor

Dissabte i Diumenge tindrem les festes de Fibracolor

Totes les activitats es faran a la zona del local social

La festa de Fibracolori està a punt d’arribar i promet un cap de setmana ple de diversió i entreteniment per a tots els veïns. Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc els dies dissabte 15 i diumenge 16 de Juliol i presentarà un programa replet d’activitats per a tots els gustos. Tant si t’agrada la música, el bon menjar o passar un bon moment en família, aquesta festa no et decebrà.

La festa començarà dissabte 15 amb un concert de Gòspel protagonitzat pel grup Bactua, a les 19:30h. A continuació, a les 21:30h, hi haurà un sopar popular, on es podrà gaudir d’un deliciós menú preparat especialment per a l’ocasió.

Per als adults, el menú consistirà en una escalivada amb formatge de cabra i coixí de patates com a primer plat, farcellets de pollastre amb bacó i panses amb pinya fonejada com a segon plat, i una terrina de gelat de dos gustos com a postres. Els acompanyarà pa, aigua i vi negre. El preu d’aquest menú serà de 22€ per adult.

Per a la mainada, hi haurà un plat combinat de pollastre i macarrons, acompanyat d’un gelat. A més, se’ls oferirà pa, aigua i llauna de refresc. El preu per a la mainada serà de 9€.

La diversió continuarà amb un ball de nit a les 23:00h, amb el reconegut DJ Toni Fernández.

El diumenge 16, a partir de les 10:30 h fins les 12:30h, els més petits de la casa tindran l’oportunitat de gaudir d’inflables i pintacares. A més, a les 11:00h, se celebrarà el concurs de truites, on els participants mostraran les seves habilitats culinàries. Ens parla la vicepresidenta de l’associació, Carme Fernàndez.

Festes Fibracolor

“no cal inscripció prèvia per participar al concurs de truites”

Després del concurs, a les 13:00h, es podrà gaudir d’un vermut, on es degustaran les truites preparades pels participants.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES