IniciNoticiesEsportsEl CF Tordera ja prepara el mercat de fitxatges

El CF Tordera ja prepara el mercat de fitxatges

De moment encara no hi ha fitxatges oficials, però el club ja ha començat a moure fitxa

El Club Futbol Tordera ja ha posat fil a l’agulla al mercat de fitxatges estiuenc. Després d’un final de temporada agredolç, amb l’objectiu de la permanència assolit, però amb uns play-offs sense victòries, el conjunt torderenc ha començat a moure fitxa.

La primera novetat la trobem a la banqueta, on Narcís Barrera i Jose Cáceres deixaran l’equip per donar-li el relleu a Adam Fontes. L’empordanès arriba procedent de l’Horta i després d’haver estat director esportiu del Figueres durant cinc anys i entrenador del Banyoles durant tres temporades. Fontes detalla quin estil de joc li agradaria veure al seu equip en aquesta nova aventura.

Adam Fontes 3

Per altra banda, ja han renovat Marc Ruiz, provinent del filial, Adrià Barceló i Òscar Ruscalleda, que encararan la seva sisena i quarta temporada, respectivament. Respecte a les baixes, s’ha sabut fa poques hores que el lateral esquerre Adrián Guerrero deixa el Tordera per sumar-se al projecte del Lloret, ascendit recentment a la Superlliga Catalana. També marxa a Lloret el porter Masibo i l’extrem Arnau Pedemonte recalarà a les files del Tossa. Així mateix, serà baixa David Mancheño, a causa de la seva retirada.

Finalment, el CF Tordera haurà d’estar pendent de la situació d’aquells jugadors que han disputat la Kings League. És el cas d’Aleix Massegú, Feliu Torrus i Gio Ferinu, que aquesta darrera temporada han alternat els seus compromisos amb el conjunt torderenc i la lliga de Gerard Piqué. De fet, l’exfutbolista blaugrana ja va avançar que la seva intenció és “que els futbolistes acabin decidint entre jugar la Kings League o amb el seu equip de futbol onze”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES