IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ACULL FINS AL 28 DE JULIOL L’EXPOSICIÓ “RETRAT D’UN ESCÀNDOL...

LA BIBLIOTECA ACULL FINS AL 28 DE JULIOL L’EXPOSICIÓ “RETRAT D’UN ESCÀNDOL UNIVERSAL: LA DISCRIMINACIÓ I LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES”.

La biblioteca de Tordera acull a partir d’avui l’exposició: Retrat d’un escàndol universal: la discriminació i la violència contra les dones. Reeditada i actualitzada el 2008, l’exposició presenta, mitjançant 22 panells, les principals dades de la campanya d’Amnistia Internacional Prou violència contra les dones, a través de la qual l’organització ha denunciat que el fenomen és probablement la violació dels drets humans més habitual i que afecta més persones: milions de dones i nenes d’arreu del món són víctimes de violència per raó del seu sexe. Escoltem Silvia Anfronts, responsable de la biblioteca.


El recorregut per la mostra exposa, entre d´altres, la magnitud del problema, les seves arrels, la tortura de la dona a la llar i a la comunitat, la violència sexual contra les dones privades de llibertat, la discriminació de les dones als sistemes judicials, el paper de les dones als conflictes, les refugiades i les activistes. L’exposició romandrà oberta fins al 28 de juliol. Dilluns, dimarts i dimecres de 4 a dos quarts de 9 del vespre. Dijous i divendres de 10 mati a 1 del migdia i de 4 a dos quarts de 9 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES