IniciNoticiesEsportsInscripcions obertes per participar en la primera passejada a la fresca i...

Inscripcions obertes per participar en la primera passejada a la fresca i sardinada de l’Oncolliga Tordera

El preu de la inscripció són 7 euros i inclou les sardines a la brasa, pa, vi i aigua. Online es poden aconseguir fins demà 12 de juliol, sinó avui es poden fer les inscripcions presencials de 18:00h a 20:00h a l’Antic Hospital de Pobres

La Delegació Oncolliga Tordera organitza per aquest dissabte 15 de juliol la primera passejada i sardinada a la fresca. Amb sortida a les 20:00h del vespre des de la pista de Sant Andreu, es podrà gaudir d’un recorregut fàcil i assequible per a tots els públics. Les inscripcions ja es poden realitzar online fins demà dimecres 12 de juliol a www.oncolliga.cat. Judit Martín és portaveu d’Oncolliga Tordera.

Judit Martin 1

Martín detalla el recorregut de la passejada que és de 7km, dura aproximadament una hora i mitja i és conegut pels torderencs i torderenques.

Judit Martin 2

“és una passejada familiar que la gent de Tordera està acostumada a fer al capvespre”

Totes les activitats de l’Oncolliga Tordera son per recaptar fons per ajudar els malalts de càncer. Un cop vagin arribant els/les participants a la pista de Sant Andreu es trobaran als voluntaris amb el sopar preparat. El preu de la inscripció són 7 euros i inclou les sardines a la brasa, pa, vi i aigua. Online es poden aconseguir fins demà 12 de juliol, sinó avui es poden fer les inscripcions presencials de 18:00h a 20:00h a l’Antic Hospital de Pobres o el mateix dia fins una hora abans de la sortida (en cas de no haver-se exhaurit les sardines).

Els gots, plats i coberts aniran a càrrec de la Delegació Oncolliga Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES