IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE JOVENTUT CANVIA EL FORMAT DEL BUS NOCTURN PER AQUEST...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT CANVIA EL FORMAT DEL BUS NOCTURN PER AQUEST ESTIU.

La regidoria de Joventut ha modificat aquest any el servei de bus nocturn per a l’estiu de manera que només s´oferirà per activitats i festes puntuals. El bus nocturn va néixer fa dos anys amb la voluntat de facilitar i promoure l’ús transport públic durant les nits del cap de setmana. Per mantenir aquest servei en funcionament i optimitzar els recursos, els Ajuntaments de Palafolls i Tordera han optat per oferir el servei de bus nocturn per activitats concretes que es celebren als pobles de la comarca. Escoltem el regidor de joventut, Marc Unió.

Així, el calendari de sortides del bus per aquest estiu serà el següent: el 10 de juliol anirà a Arenys de Mar per assistir al concert de Dr. Calypso i Se atormenta una vecina, el 23 de juliol el bus anirà a Sant Pol de Mar, per tots els qui vulguin assistir al ball amb l’Orquestra Girasol, el 14 d’agost traslladarà els joves al concert de la Troba kung-fú a Tordera i el 28 d’agost el servei de bus anirà al concert de les Barraques a Pineda de Mar. Les sortides programades per al mes de setembre seran al concert d’Smoking Stones a Palafolls, l’11 de Setembre, i als concerts de Santa Coloma de Farners el dia 25.
L’hora de sortida del bus serà a les 23h, des de la plaça Lluís Companys, mentre que la tornada es preveu sobre les 4:30 h de la matinada.

L’edat mínima per poder fer ús del bus nocturn és de 16 anys  (els joves de 16 i 17 anys hauran de dur una autorització paterna). El preu del tiquet serà de 3 euros per sortida i també hi ha la possibilitat de comprar un pack de 5 sortides per 12 euros. Els tiquets es podran comprar a partir del 15 de juny al Casal de Joves de Tordera i les places seran limitades.

ÚLTIMES NOTÍCIES