IniciNoticiesCulturaTORDERA IMPULSA EL CONCURS MUSICAL RAP MARESME 2010

TORDERA IMPULSA EL CONCURS MUSICAL RAP MARESME 2010

Els ajuntaments de Pineda, Santa Susanna, Palafolls i Tordera han unit esforços per promoure el RAP Maresme 2010, una iniciativa musical de semblants característiques al Giramaresme.

En aquesta ocasió es tracta d’un concurs de música rap amb actuacions de músics i break dancers de la comarca. El concurs consta de 4 eliminatòries (Santa Susanna, Tordera, Palafolls i Pineda) on s’escullen 4 finalistes que participaran a la final que es farà a Tordera el 22 d’agost, dins els actes de Festa Major. El regidor de joventut, Marc Unió destaca l’equipament del casal de joves en la formació de joves músics al municipi.

Amb aquesta iniciativa, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera vol donar sortida a les inquietuds musicals d’un col·lectiu de joves torderencs de la mateixa manera que es va fer amb els grups amateurs del concurs Giramaresme.

La propera semifinal es farà a Tordera, el 25 de juny, a les 5 de la tarda, en un dels actes inclosos a la festa del veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí.

ÚLTIMES NOTÍCIES