IniciNoticiesPolíticaLES JERC DE TORDERA ES DESVINCULEN DE LES PINTADES SORGIDES ELS ÚLTIMS...

LES JERC DE TORDERA ES DESVINCULEN DE LES PINTADES SORGIDES ELS ÚLTIMS MESOS EN ALGUNS INDRETS DEL MUNICIPI.

Davant les pintades sorgides els últims mesos a Tordera, les joventuts d’esquerra de Catalunya s’han desvinculat de qualsevol manifestació ideològica mitjançant pintades o grafits. Algunes fonts apuntaven les darreres setmanes a la branca juvenil d’esquerra republicana com a responsable d’aquest actes de vandalisme. Les pintades i actes de vandalisme han afectat diversos indrets, com l’aparcament centre vila, l’IES Lluís Companys, l’avinguda de la Fibracolor i el pas subterrani, entre d’altres espais. En un comunicat, les JERC de Tordera asseguren que des de principis d’any compleixen en rigor l’ordenança de civisme i atribueixen aquestes pintades al col·lectiu Maulets, una organització independent. Escoltem el portaveu de les jerc a Tordera, Marcel Montes.

Les JERC han denunciat una aplicació partidista de l’ordenança de civisme per part de CiU a l’ajuntament.

Els republicans demanen que el col·lectiu de Maulets doni la cara davant les pintades i un aclariment per part de l’ajuntament sobre l’aplicació de l’ordenança de civisme. Marcel Montes es mostra favorable a la realització de murals, però amb un requisits mínims.

Les JERC demanen que el consistori cedeixi espais per a fer murals per tal d’evitar aquestes situacions, tal com preveu el pla local de joventut.