IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA ADJUDICA LES OBRES DELS FONS ESTATAL D’INVERSIÓ LOCAL. ELS...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ADJUDICA LES OBRES DELS FONS ESTATAL D’INVERSIÓ LOCAL. ELS PROJECTES COMENÇARAN EN DUES O TRES SETMANES.

Les obres previstes a Tordera dins el fons estatal d’inversió local, promogut per el govern central ja estan adjudicades. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que entre dues o tres setmanes començaran gran part dels projectes. L’únic que no s’iniciarà ara, seran les obres dels nous vestidors del camp de futbol per no entorpir la realització del memorial Josep Barceló i el campus Cesc Fàbregas. Un dels projectes més engrescadors, i que començaran aviat, són les obres de transformació a zona de vianants els carrers del centre de Tordera. Seran els carrers Sant Ramón, carrer Espases i carrer Ciutadans. De moment, i fins que es realitzi el trasllat al nou ambulatori, es podrà circular pel carrer Sant Ramón fins la cruïlla amb el carrer Doctor Trueta.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que suposa el tancament dels carrers afectats.

Acompanyant aquest canvi, també es té en projecte asfaltar l’aparcament del centre de la vila, perquè d’aquesta manera els visitants puguin accedir al centre del poble a peu.

Garcia ens parla del que implica la reparació d’aquest aparcament.

Aquestes setmanes també començaran les obres de millora de parcs i jardins, de rehabilitació dels baixos de l’ajuntament, i rehabilitació de l’edifici del carrer alcalde vendrell, que acollirà les dependencies de la policia local.

ÚLTIMES NOTÍCIES