IniciNoticiesSocietatENDESA COMENÇA A PAGAR LES PRIMERES COMPENSACIONS PER LA NEVADA.

ENDESA COMENÇA A PAGAR LES PRIMERES COMPENSACIONS PER LA NEVADA.

Endesa ha pagat aquest dilluns les primeres indemnitzacions pactades als abonats que arran de la nevada del passat 8 de març es van quedar sense subministrament elèctric. Es tracta d’un primer paquet de 2.500 reclamacions que s’abonaran als comptes dels particulars entre avui i demà. A Tordera es van presentar més de 200 reclamacions a l’elèctrica per la falta de llum.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia apuntava que segons les darreres informacions l’import màxim d’indemnitzacions per els afectats serà de 300 euros.

La companyia va explicar que a dia d’avui s’han rebut fins a 37.000 reclamacions entre clients residencials i ajuntaments, empreses, comerços i d’altres. Els clients particulars són els primers que cobraran si estan d’acord amb la compensació econòmica que els ofereix Endesa. Mentre que les indemnitzacions a empreses, comerços o administracions formen part d’un procés més llarg, ja que s’han de peritar.

La companyia elèctrica va obrir el període de reclamacions el passat 6 de maig i recorda que aquest període no s’ha tancat, ni es tancarà. Endesa assegura que a partir d’aquesta setmana els pagaments s’aniran succeint i, progressivament, tots els clients particulars que hagin acceptat la proposta d’indemnització de l’elèctrica cobraran la quantitat pactada.