IniciNoticiesEducacióCap centre educatiu de Tordera es beneficiarà de l’anunci de la generalitat...

Cap centre educatiu de Tordera es beneficiarà de l’anunci de la generalitat d’instal·lar aires condicionats

Educació també comunica que repartirà una nova tramesa de 2.500 ventiladors entre escoles i instituts

Educació instal·larà les properes setmanes aire condicionat a cent centres educatius i repartirà una nova tramesa de 2.500 ventiladors entre escoles i instituts. També comunicarà amb tres dies d’antelació les alertes de calor extrema perquè els equips docents puguin modificar els horaris de classe o canviar espais, si així ho consideren necessari. Segons a pogut saber Ràdio Tordera, cap escola ni institut de Tordera es troba entre aquest cent centres educatius que gaudiran de la instal·lació dels aires condicionats.

Educació apunta que les mesures s’aplicaran de manera immediata per preparar els centres davant les possibles onades de calor que es registrin aquest mes de maig i el juny. La previsió és que els equips de climatització s’instal·laran les properes setmanes a cent centres educatius, com dèiem, cap centre de Tordera està inclòs en aquesta planificació. Escoltem el conseller Josep González Cambray.

Aires condicionats

“ho farem tenint el compte l’alumnes i el centres més sensibles”

Aquesta primera fase del Pla de xoc contra la calor a les escoles costarà cinc milions d’euros però la intenció d’Educació és la de climatitzar com a mínim una zona comuna de tots els instituts, llars d’infants i centres d’educació especial que siguin propietat de la Generalitat en els propers cinc anys. Què passarà amb les escoles de primària que són competència dels ajuntaments. A més dels 50 municipis que ja han traslladat a Educació que n’assumiran les obres de climatització als seus centres, el govern compta amb la implicació progressiva dels ajuntaments per completar la climatització de tota la xarxa pública també els propers anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES