IniciNoticiesEntitatsEL CLUB FUTBOL TORDERA PREPARA AQUEST CAP DE SETMANA LA 13a EDICIÓ...

EL CLUB FUTBOL TORDERA PREPARA AQUEST CAP DE SETMANA LA 13a EDICIÓ DEL TORNEIG FUTBOL 7 MEMORIAL JOSEP BARCELÓ.

Els dies 12 i 13 de juny de 2010, Tordera acollirà la 13a edició del Torneig de Futbol 7 Memorial Josep Barceló, organitzat pel Club Futbol Tordera. Al torneig hi participaran  les categories benjamí A, B i C i (nens i nenes d’entre 8 i 10 anys) i es jugarà a les instal·lacions esportives municipals. En aquesta tretzena edició, el cartell estarà format per un total de 26 clubs vinguts d’arreu de Catalunya i l´Estat. En total, 56 equips i prop de 800 esportistes.

El Memorial s’iniciarà dissabte a les nou del matí amb el xut d’honor a càrrec de l’entitat convidada i que donarà pas a la primera fase. Es tracta d´una petita lligueta que disputen els equips en partits de 30 minuts. Diumenge es disputarà la segona fase, on entraran en joc els quarts de final, les semifinals i les finals. El president del club futbol Tordera, ens avança algunes novetats de l’edició d’enguany.

Per fer possible el Memorial Josep Barceló, hi treballaran un centenar de voluntaris i entitats del municipi, que realitzaran tasques relacionades amb l’organització i la logística. Durant els dos dies que es disputarà el torneig també es duran a terme diferents activitats paral·leles com piscina, dinar per als assistents al pavelló de l’Amistat, tornejos de minibàsquetm etc.

El Memorial rep el nom de Josep Barceló en record d’un destacat membre del CF Tordera, jugador del primer equip del club i que, l’any 1998, va morir en un accident de trànsit. És per això, que el Memorial es converteix no només en un torneig de futbol 7 sinó també en un homenatge a aquest rellevant esportista i a la seva família. Per la seva banda, el regidor d’esports, Rafel Matas explica que aporta a Tordera el memorial Josep Barceló.

Enguany la tretzena edició del Memorial Josep Barceló, comptarà amb la col·laboració de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona. Al llarg dels dos dies del torneig, aquest organisme tindrà una carpa ubicada a les instal·lacions municipals on s’hi promocionaran, difondran i divulgaran diversos aspectes relacionats amb la salut. En aquest sentit, es farà una incidència especial en l’alimentació saludable, la salut bucodental, els primers auxilis i el foment de la salut i la seguretat a les platges.

ÚLTIMES NOTÍCIES