IniciNoticiesPolíticaEL LÍDER DE REAGRUPAMENT, JOAN CARRETERO, VISITA TORDERA EN EL MARC DEL...

EL LÍDER DE REAGRUPAMENT, JOAN CARRETERO, VISITA TORDERA EN EL MARC DEL MERCAT SETMANAL DELS DIUMENGES

Joan Carretero, líder de Reagrupament, ha visitat aquest diumenge el mercat de Tordera, un dels més importants del territori per volum i per la diversificació de les mercaderies, on es comercialitza fruites, verdures, aviram, tèxtil, entre altres especialitats. Aquest ha estat el motiu pel qual Carretero ha escollit el mercat de Tordera per donar a conèixer entre els visitants la seva visió política. La visita estava emmarcada dins un cap de setmana en el qual el líder de Reagrupament ha visitat altres pobles de la comarca, com Sant Pol, Pineda de Mar, Calella i també la capital, Mataró. En declaracions a Ràdio Tordera, Joan Carretero feia balanç de la visita a la comarca. Escoltem-lo.

Carretero va explicar que perquè Catalunya tingui futur, el seu partit proposa una triple recepta basada en la independència, un canvi de pràctiques polítiques i el treball.

Durant la visita al mercat, el líder de Reagrupament va estar acompanyat pel membre executiu del partit al Maresme, Josep Sànchiz, i altres integrants de la formació a la comarca del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES