IniciNoticiesPolíticaL’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA ES DESVINCULA DE QUALSEVOL RELACIÓ...

L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA ES DESVINCULA DE QUALSEVOL RELACIÓ AMB EL CAS QUE RELACIONA L’EX-GERENT D’URBANISME XAVIER SURINYACH AMB EL CAS PRETORIA.

Davant les informacions sorgides en diversos mitjans de comunicació sobre la presumpte vinculació de l’exgerent d’urbanisme al sumari del cas Pretòria, l’equip de govern de l’Ajuntament de Tordera, format per CiU i ERC, manifesta que desconeixia els negocis privats de la família Surinyach i es desvincula de qualsevol relació que aquesta família pugui tenir amb aquests fets. Alhora, condemna enèrgicament qualsevol tipus de forma de corrupció. L’Ajuntament no ha estat objecte d’investigació en aquest cas i no es coneix cap relació del consistori amb el mateix. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, reitera la desvinculació de l’ajuntament en aquest afer.

L’alcalde lamenta les actituds que pretenen confondre la ciutadania vinculant informacions de forma manifestament malintencionada amb l’únic objectiu de malmetre la imatge del govern, del poble de Tordera i amb finalitats purament partidistes.

Per tot això, l‘equip de govern de l’Ajuntament de Tordera informa que emprendrà les accions legals que consideri oportunes contra el PSC de Tordera i els seus representants, per les injúries i calúmnies expressades públicament i així ho farà també amb tot aquell que intenti vincular l’Ajuntament amb aquesta trama.

Des del mes de novembre de l’any 2009, per iniciativa de l’alcalde de Tordera, estan a disposició pública tots els expedients de l’empresa Tordera Urbanística Activa.