IniciNoticiesEntitatsAVUI ES PRESENTA LA NOVA EDICIÓ DEL TORNEIG DE FUTBOL 7 MEMORIAL...

AVUI ES PRESENTA LA NOVA EDICIÓ DEL TORNEIG DE FUTBOL 7 MEMORIAL JOSEP BARCELÓ DE TORDERA.

Aquesta tarda tindrà lloc la presentació del Torneig de Futbol 7 Memorial Josep Barceló 2010. El cap de setmana del 12 i 13 de juny se celebrarà a Tordera la 13ena edició d’aquest torneig de futbol que organitza el CF Tordera en memòria de Josep Barceló, que va ser membre del club.

Una de les finalitats del torneig des dels seus inicis ha estat potenciar la vessant humana per davant de l’esportiva ja que des del CF Tordera es vol remarcar el treball que fa l’esport de base a l’hora de fomentar valors com la germanor, la tolerància, la responsabilitat, la cultura de l’esforç i els hàbits saludables. Per això en les darreres edicions s’ha convidat a entitats que treballen en temes socials.

Enguany, els organitzadors del torneig volen divulgar temes de promoció de la salut incidint especialment en l’educació dels nens i nenes en aquests hàbits. Per això han convidat a la Diputació de Barcelona a estar present durant el torneig i fer difusió de les campanyes de l’Àrea de Salut Publica i Consum a favor de l’alimentació saludable, la salut bucodental, l’educació sexual i afectiva i la prevenció d’accidents.

Al torneig es reuniran 22 clubs de futbol d’arreu de l’estat espanyol, entre ells el FC Barcelona, el RCD Espanyol i el València C.F. En total seran més de 400 persones entre jugadors i tècnics.

ÚLTIMES NOTÍCIES