IniciNoticiesPolíticaINSPECCIÓ DE TREBALL DE LA GENERALITAT INSTA A MODIFICAR EL SISTEMA D’INDEMNITZACIONS...

INSPECCIÓ DE TREBALL DE LA GENERALITAT INSTA A MODIFICAR EL SISTEMA D’INDEMNITZACIONS QUE COBREN ELS REGIDORS DE L’AJUNTAMENT.

En el darrer ple ordinari, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia va informar, a instancies dels grups de l’oposició, sobre una inspecció de Treball de la Generalitat de Catalunya. En aquesta es va fer saber al consistori que calia aplicar modificacions en el sistema d’indemnitzacions que cobren els regidors. Joan Carles Garcia explica quins canvis s’hauran de fer i que l’inspecció no va anar acompanyada de cap sanció.

El grup socialista va assegurar en el ple i ha rectificat a través d’un comunicat que previsiblement aquestes irregularitats portaran associada una multa econòmica. La regidora, Montse de Diego
va manifestar al Plenari municipal que aquesta sanció econòmica fos pagada de la butxaca dels regidors de govern i no del pressupost municipal. L’alcalde va reiterar que no s’ha rebut cap sanció
.

Els socialistes torderencs manifesten la seva preocupació que l’equip de govern pretengui que els ciutadans paguin dels ingressos públics les seves irregularitats en els sous desmesurats que durant anys han estat percebent.

ÚLTIMES NOTÍCIES