IniciNoticiesCulturaL’HEREU I PUBILLA DE TORDERA MARC FRANCESCH I MARIA GALÍ PARTICIPEN AQUEST...

L’HEREU I PUBILLA DE TORDERA MARC FRANCESCH I MARIA GALÍ PARTICIPEN AQUEST CAP DE SETMANA AL CERTAMEN D’ELECCIÓ DEL PUBILLATGE COMARCAL

Marc Francesch i Maria Galí participaran dissabte a l’elecció de l’hereu i la pubilla del Maresme en un acte que enguany es celebrarà a Vilassar de Mar. La regidora de festes, Maria Angels Cayro, confia que segueixi els bons resultats obtinguts en anys anteriors.

Dissabte al matí tindran lloc les proves per als candidats i candidates, mentre que a la nit, durant el transcurs del sopar, es coneixeran els nous representants del títol comarcal. Durant aquest acte també s’acomiadaran els hereus i les pubilles que fins ara duien la banda comarcal, entre ells el torderenc Oriol Romaguera, que va ser hereu de Tordera 2008 i primer fadrí del Maresme 2009. Escoltem, Maria Angels Cayro.

Al sopar també hi assistirà la torderenca Laura Massegú, pubilla de Tordera 2008 i pubilla de comarques Barcelonines 2009, títol que mantindrà fins a la propera elecció del pubillatge nacional i que s´organitzarà durant el mes d’octubre.

Tant Maria Galí com Marc Francesch assistiran a l’acte de proclamació del pubillatge comarcal acompanyats, entre d’altres, de la Regidora de Festes, M.Àngels Cayró i de la delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal

ÚLTIMES NOTÍCIES