IniciNoticiesRegidoriesTORDERA APOSTA PER LA FORMACIÓ PER REBAIXAR L’ÍNDEX D’ATUR EN EL MUNICIPI.

TORDERA APOSTA PER LA FORMACIÓ PER REBAIXAR L’ÍNDEX D’ATUR EN EL MUNICIPI.

Una de cada quatre persones que han realitzat cursos formatius a Tordera ha trobat feina. Aquest és el balanç que ha fet la Regidoria d’Atenció Social de l’Ajuntament de Tordera en relació a l’oferta formativa realitzada pel Servei Local d’Ocupació al municipi durant el 2009. L’any passat es van fer nou cursos amb un total de 145 persones formades, el 25% de les quals van trobar feina després de la realització dels cursos respectius. Hores d’ara, el sector d’atenció a les persones és el que està generant més llocs de treball.

Els cursos que es van oferir l’any passat, alguns dels quals han finalitzat aquest any, han comportat un total de 724 hores lectives. Concretament, els cursos feien referència a l’assistència a la gent gran (geriatria, cures bàsiques i atenció especialitzada), tècniques administratives d’oficina, tècniques comptables, financeres i fiscals, i un curs d’anglès comercial bàsic. El regidor d’atenció social i serveis a la persona, Jordi Camó assegura que s’ha d’apostar per la formació davant l’alt índex d’atur.

Jordi Camó confia que l’arribada del turisme aquest estiu, repercuteixi en una davallada de les llistes d’atur a Tordera.

De cara a aquest any el Servei Local d’Ocupació de Tordera organitza cursos de formació ocupacional d’auxiliar d’infermeria en geriatria, empresa i gestió internacional i tècniques de comunicació, arxiu i atenció al client. Els cursos s’adrecen a les persones en situació d’atur que consten inscrites al Servei Local d’Ocupació de Catalunya, ja que estan cofinançats pel SOC i el Fons Social Europeu.

ÚLTIMES NOTÍCIES