IniciNoticiesCulturaENGUANY ES MODIFICA EL SISTEMA D’ELECCIÓ DE CANDIDATS I CANDIDATES A HEREU...

ENGUANY ES MODIFICA EL SISTEMA D’ELECCIÓ DE CANDIDATS I CANDIDATES A HEREU I PUBILLA DE VEÏNATS I TORDERA.

A partir d’aquest any tots els joves que vulguin optar a ser hereu i pubilla de Tordera i/o dels veïnats, caldrà que donin prèviament els seu consentiment a l’Ajuntament per poder publicar el seu nom, cognoms i any de naixement a les butlletes que es repartiran per escollir els candidats i candidates. Així ho explica, la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

La regidoria de Festes ha enviat una circular informativa a tots els joves nascuts entre el 1988 i el 1992 per informar-los de la modificació a la normativa d’elecció de candidats/es que afectarà als veïnats de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, Sant Pere i Sant Daniel (en aquest últim també s’hi afegeix el consentiment, que han de donar els pares, per als menors nascuts entre l’any 2000 i el 2004 que opten a ser hereuets i pubilletes del veïnat), com a la resta del municipi.

Aquesta modificació en l’elecció dels candidats i candidates no canvia el sistema d’elecció de pubilla i hereu de Tordera, que com cada any es podrà fer per internet i a través de la butlleta que es trobarà en el programa de Festa Major.

La regidora de festes, Maria Angels Cayro recorda que les noies que vulguin que les seves dades constin a les llistes de candidates dels veïnats de Sant Andreu, Sant Jaume, Mas Martí i Sant Pere hauran de presentar el seu consentiment fins al 15 de juny. I les noies de Sant Daniel i/o Tordera, així com també les candidates a pubilleta i els candidats a hereuet de Sant Daniel, podran fer-ho fins al 30 de juny.

Els nois que vulguin que les seves dades constin a les llistes de candidats a hereu de Tordera, podran fer-ho fins al 30 de juny. Els fulls de consentiment s’hauran de presentar a l’oficina de Serveis Personals (Pl. Concòrdia s/n), en horari d’oficina.

ÚLTIMES NOTÍCIES