IniciNoticiesPolíticaEL DESDOBLAMENT DE LA N-II ENTRE TORDERA I FORNELLS NO ES VEURÀ...

EL DESDOBLAMENT DE LA N-II ENTRE TORDERA I FORNELLS NO ES VEURÀ AFECTADA PER LA RETALLADA EN INFRAESTRUCTURES ANUNCIADES PER EL MINISTERI DE FOMENT.

El Ministeri de Foment retallarà 6.400 milions d’euros de les inversions en infraestructures previstes pel 2010 i el 2011. El ministre José Blanco ha explicat al Congrés que la seva cartera serà la més afectada pel pla d’austeritat del govern espanyol. Blanco ha advertit que les obres finançades exclusivament amb diners públics tindran un retard d’un any de mitjana i ha avisat que en alguns casos s’hauran de “posposar o anul·lar” contractes i obres.

La retallada de foment no afectarà el Pla Extraordinari d’Infraestructures que inclou el desdoblament de la N-II, entre Tordera i Fornells de la selva. En aquest sentit, s’ha referit el conseller de polítics territorial i obres públiques, Joaquim Nadal el qual considera urgent desencallar i acabar amb la vergonya de la A2.

A finals d’ abril, el Congrés dels Diputats va aprovar per unanimitat, i amb 345 vots a favor, una moció del diputat Jordi Xuclà per accelerar els tràmits de desdoblament de la N-II a les comarques de Girona. La moció, conseqüència d’interpel·lació, demana reiniciar de forma immediata les obres de desdoblament de la N-II a la demarcació de Girona i licitar en el segon semestre de 2010 els trams de Caldes de Malavella-Sils, Sils-Maçanet de la Selva i Maçanet de la Selva-Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES