IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ ACULL FINS EL 31 DE MAIG L’EXPOSICIÓ “CULTURES DEL...

EL TEATRE CLAVÉ ACULL FINS EL 31 DE MAIG L’EXPOSICIÓ “CULTURES DEL BRONZE” A CÀRREC DELS ALUMNES DE L’AULA DE BELLES ARTS.

L’aula de Belles Arts del Teatre Clavé ha inaugurat una exposició que té com a tema principal el Bronze. La mostra són un recull de treballs d’alumnes del curs 2003- 2004 i d’aquest curs que expliquen el procés de transformació del bronze en escultura així com la mateixa escultura. A través d’imatges i projeccions es vol donar a conèixer tot el procés de treball que s’inicia en la realització de diferents estudis per part de cada alumne al voltant d’un tema escollit i la posterior execució en bronze. Es pot veure els processos de transformació de la matèria: Com els primers models realitzats en fang o cera es van transformant fins arribar a la fosa del bronze apropant-se així, a la seva forma i expressió finals.

El responsable de l’aula de Belles Arts del Teatre Clavé, Jordi Coll ens explica quines obres podrem trobar en l’exposició.

Properament els alumnes de l’aula exposaran els treballs que han fet durant aquest curs en motiu de la cloenda d’aquest any. L’exposició d’escultures de Bronze es podrà veure fins el 31 de maig. L’Horari de visita son de dos quarts de 10 a 1 del migdia i de 4 a 9 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES