IniciNoticiesSocietatLA GENERALITAT LLIURE 10 HABITATGES AMB PROTECCIÓ OFICIAL DE LLOGUER PER A...

LA GENERALITAT LLIURE 10 HABITATGES AMB PROTECCIÓ OFICIAL DE LLOGUER PER A JOVES A TORDERA.

El director general de Promoció de l’Habitatge, Joaquim Gascó, ha lliurat avui les claus de 10 pisos de lloguer amb protecció oficial a Tordera (Maresme). Els pisos estan destinats a persones menors de 35 anys, han estat construïts per l’Institut Català del Sòl i seran administrats per Adigsa. Han assistit també al lliurament l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i el conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares.

La promoció té 23 habitatges, sis dels quals s’han reservat a l’Ajuntament per a reallotjaments urbanístics. La resta de pisos que no s’han lliurat avui s’aniran adjudicant els propers mesos donant impuls a la llista d’espera. Per accedir a aquests pisos, s’han admès 28 sol·licituds i se n’han exclòs 49, perquè no reunien els requisits de la convocatòria. El director general de promoció de l’habitatge, Joaquim Gascó ha destacat l’ impuls de la generalitat per oferir habitatge de lloguer.

Del total d’habitatges, amb una superfície que oscil·la entre els 43 m2 i els 73 m2, setze disposen d’un dormitori i set en tenen dos. Tots disposen de plaça d’aparcament vinculada. L’obra ha estat projectada pels arquitectes Carles Vinardell i Luis Alegre i ha comptat amb un pressupost d’1,68 milions d’euros.

Al mateix sector de Sant Jaume, l’Incasòl ha construït un edifici de 66 habitatges destinats al lloguer: 58 tenen dos dormitoris i 8 un, amb una superfície d’entre 45 m2 i 60 m2. Un és adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. També hi ha 69 places d’aparcament, 62 de les quals vinculades als pisos. Aquesta obra s’ha basat en un projecte de l’arquitecte Jordi Ponsetí i ha comptat amb un pressupost de 5,40 milions d’euros. És previst que el sorteig tingui lloc a finals de maig.

ÚLTIMES NOTÍCIES