IniciNoticiesEsportsEL CAMP DE TIR DE MALGRAT DE MAR TANCARÀ A PRINCIPI D’ANY,...

EL CAMP DE TIR DE MALGRAT DE MAR TANCARÀ A PRINCIPI D’ANY, TROBI UN ALTRE ESPAI O NO. L’ACTIVITAT ES PODRIA TRASLLADAR A TORDERA.

El camp de tir La Gaviota de Malgrat, situat a la llera del riu Tordera, tancarà a principi d’any. I ho farà tant si ha trobat un espai alternatiu com si no. La controvertida activitat esportiva ha anat acumulant detractors des de fa més de vint anys i les darreres setmanes ha tornat a protagonitzar noves queixes. L’acusen tant de contaminació mediambiental a través dels perdigons de ferro que van a parar al riu com de contaminació acústica pel soroll de les armes. L’anunci fet en l’últim ple pel govern de Malgrat que l’activitat es traslladaria al nou camp de tir construït a Tordera ha estat desmentit pels responsables de l’entitat. Escoltem l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy.

El consistori de Tordera va respondre amb sorpresa a l’anunci fet en el ple de Malgrat sobre el trasllat del camp de tir La Gaviota a l’equipament municipal que s’ha d’habilitar a Can Peira. El regidor d’esports, Rafel Matas assegura que ningú de Malgrat s’ha interessat sobre el procediment que caldria seguir perquè una entitat d’un municipi veí pogués accedir al servei.

Les mateixes fonts van afegir que la instal·lació serà gestionada per l’associació de caçadors i que està pendent dels darrers permisos per poder exercir l’activitat amb total normalitat. Des de l’Ajuntament s’afegeix que dotar el municipi d’un camp de tir ha estat una tasca llarga i complexa, atès que es tracta d’una activitat que no es pot situar a qualsevol lloc.

ÚLTIMES NOTÍCIES