IniciNoticiesEducacióS’ORGANITZA AQUEST ESTIU UN CASAL DE PATINATGE ARTISTIC A TORDERA DURANT EL...

S’ORGANITZA AQUEST ESTIU UN CASAL DE PATINATGE ARTISTIC A TORDERA DURANT EL MES DE JULIOL.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera està preparant el casal d’estiu de patinatge. Es tracta d’un casal esportiu amb disciplines artístiques, i que es durà a terme durant el mes de juliol.

La membre de la junta de pares, de la secció de patinatge, Anna Rodríguez explica que s’ha engegat aquest casal com una opció que faltava al poble.

El casal d’estiu de patinatge està dirigit a tots aquells nens i nenes de 3 a 14 anys. No cal saber patinar ni tenir uns patins específics, només es necessiten patins i roba còmoda. Anna Rodríguez ens avança les activitats que es faran.

Al final del casal es farà un taller artístic per presentar als pares la feina feta. L’horari del casal serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores del matí. Les instal·lacions on es durà a terme seran el pavelló de la plaça concòrdia, la piscina i els parcs de Tordera. El preu serà de 100€ tot el mes i de 50€ només 15 dies .Els pares que tinguin més d’un nen tindran un descompte d’un 10% per cada nen.

Le preinscripcions es duran fins aquest 15 de maig, previ pagament de 20€. La resta es podrà pagar de l’1 al 16 de juny. Es podrà fer la preinsccripció avui de 5 a 7 de la tarda i el dissabte de 9 a 11 del matí a les oficines del Club Patí Tordera, al Pavelló. Per més informació, podeu trucar al 609178838 a partir de les 5 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES