IniciNoticiesEsportsEL TORDERENC RAMON BENITO ES RETIRA DESPRÉS DE DIVUIT ANYS EN L’ELIT...

EL TORDERENC RAMON BENITO ES RETIRA DESPRÉS DE DIVUIT ANYS EN L’ELIT DE L’HOQUEI SOBRE PATINS.

La final a quatre de la copa CERS i els tres últims partits de l’OK lliga posaran el punt final a la carrera esportiva del torderenc Ramon Benito, divuit temporades després de la seva arribada a l’elit de l’hoquei sobre patins. El capità del Blanes va anunciar la seva retirada com a jugador professional per assumir un altre repte que el mantindrà vinculat al seu esport. I és que el torderenc, de 35 anys, serà el nou secretari tècnic del Blanes a partir de la temporada que ve, després de l’acord a què ha arribat amb el president de l’entitat, Josep Ridaura. Ell mateix avançava que el substitut de Benito, serà el jugador del Barça, Lluís Teixidó.

Benito acumula un palmarès espectacular en el qual no falta cap títol. La seva carrera ha estat vinculada, sobretot, a dos clubs: el Blanes, l’equip que va viure el seu debut en la màxima divisió i que també serà testimoni de la seva retirada, i el Barça, amb el qual ha aconseguit la gran majoria dels seus èxits (7 lligues, 5 copes d’Europa i 5 copes del Rei, entre d’altres). També ha jugat amb l’equip de la seva població, el Tordera, i amb el Vic.

Aquest cap de setmana encara en podria afegir un altre si el Blanes guanyés la copa CERS a Portugal, una cita que Benito afronta amb molta il·lusió. Dissabte, l’equip jugarà contra el Benfica i, si guanya, disputaria la final amb el vencedor del partit entre l’Igualada i el Liceo.

Després d’aquesta competició, Benito encara tindrà el repte d’ajudar el Blanes a finalitzar l’OK Lliga en zona de competició europea.

ÚLTIMES NOTÍCIES