IniciNoticiesSocietatENDESA DONARÀ 80 EUROS DIARIS PER ALS AFECTATS PELS TALLS DE LLUM...

ENDESA DONARÀ 80 EUROS DIARIS PER ALS AFECTATS PELS TALLS DE LLUM DEL MARÇ PASSAT.

Endesa indemnitzarà els seus clients amb entre 60 i 80 euros per cada dia que van passar sense subministre pel temporal de neu i vent que va patir Catalunya el 8 de març passat, excloent-hi les primeres 24 hores d’afectació. La companyia elèctrica també té previst crear un fons d’1,5 milions per als municipis que van resultar afectats per una incidència que va perjudicar 220.000 clients, la major part de l’alt maresme i comarques gironines. A Tordera es van presentar més de 200 reclamacions a l’elèctrica per la falta de llum.

Alguns d’aquests clients van passar onze dies sense electricitat, per la qual cosa podrien arribar a cobrar una quantitat superior als 750 euros, ja que no es té en consideració la primera jornada sense llum perquè les primeres hores depenen de la reparació de la línia de tensió de Red Eléctrica. Per cobrar les indemnitzacions no caldrà realitzar un peritatge dels danys.

Tot i això, Endesa no es considera responsable jurídic de les afectacions i ha assegurat que el 30 de juny vinent la xarxa elèctrica estarà normalitzada completament.

ÚLTIMES NOTÍCIES