IniciNoticiesPolíticaS’APROVA VARIAR LES RETRIBUCACIONS A CÀRREC ELECTES AMB DEDICACIÓ I L’ASSIGNACIÓ D’ASSISTÈNCIES...

S’APROVA VARIAR LES RETRIBUCACIONS A CÀRREC ELECTES AMB DEDICACIÓ I L’ASSIGNACIÓ D’ASSISTÈNCIES A REGIDORS SENSE DEDICACIÓ.

L’ajuntament de Tordera va aprovar la setmana passada variar les retribucions a càrrecs electes amb dedicació, i l’assignació d’assistències a regidors sense dedicació. A partir d’ara, els regidors sense dedicació cobraran una indemnització per assistències a sessions d’òrgans col·legiats, com els plens, juntes de govern, sessions informatives i per ser membre de portaveu de grups polítics. A banda, els regidors amb dedicació exclusiva o parcial no variarà, respecte el model anterior.

El regidor d’ERC, Bernat Costas va mostrar el seu suport a aquest canvi de sistema de gestió a l’assistència dels regidors.

El regidor del MAT, Josep Alsina va demanar fer un major esforç en reduir el costos dels regidors, ara en temps de crisi.

El regidor del PSC, Josep Romaguera va posar sobre la taula el nombre de càrrecs amb dedicació exclusiva en el govern municipal.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va recordar que en aquest moments hi ha sis persones amb dedicació exclusiva. Unes persones que son necessàries per tirar endavant el municipi. Garcia va proposar en el futur fer un pacte, entre tots els grups, per establir quines retribucions han de tenir els regidors.

El punt es va aprovar amb els vots a favor de l’ equip de govern, format per CiU i ERC i en contra de l’oposició formada per PSC i MAT.

ÚLTIMES NOTÍCIES